ADVENTNÍ FARMÁŘSKÉ TRHY OD ČTVRTKA 24. 11. NA KULAŤÁKU

Navazujeme na úspěch z minulého roku. Dokonce jsme vašim požadavkům přizpůsobili i termíny letošních trhů.
Adventní farmářské trhy na Kulaťáku jsou tradiční farmářské trhy obohacené o vánoční sortiment. Nabídnou především aktuální sezónní potraviny, vánoční pečivo a cukroví, ryby, kořenovou zeleninu, klobásky a další uzeniny, sýry, sušené ovoce, marmelády a zavařeniny a také občerstvení dle tradiční českých zvyků a receptur.
Prodej bude doplněn nabídkou vánočních stromků, jmelí, chvojí a také vánočních dekorací a klasických ozdob – dřevěných, slámových, skleněných, případně i drobných dárkových předmětů. Novinkou bude prodej speciálních designových výrobků se zaměřením na gastronomii pod názvem Farm Design.

Farm menu bude nabízet polévky, punč, svařák, horkou čokoládu, grilované klobásy i ryby a další nabídku ze surovin přímo od farmářů.

Termíny:

čtvrtek a pátek od 12 do 18 hodin
sobota od 8 do 14 hodin
24., 25., 26.11.
1., 2., 3.12.
8., 9., 10.12.
15., 16., 17.12.
22., 23.12. (poslední trh se uskuteční v pátek 23.12.)

K dispozici bude vyhřívaná kavárna a dětský koutek, pro děti budou připraveny aktivity s vánoční tematikou. Děti v dětském koutku musí být pod dozorem rodičů.