Novinky na prvním trhu


Na sobotním trhu Vás čekají tyto novinky:

Mšenská pekárna (stánek č.63) bude mít cca 40 druhů produktů, a to nejen chléb, ale i rohlíky, sladké pečivo, buchty, čokoládový koláč, tvarohový koláč, koblihy a spoustu dalších výrobků.

Bezlepková pekárna (stánek č.43) přiveze čerstvé bezlepkové máslové žemle, bez chemie, z přirozeně bezlepkových druhů zrn, mořské soli, s kukuřičným kvasem, křupavé trvanlivé celozrnné chleby z BIO mouky a různých semínek (s uzeným sýrem tofu, s cibulkou nebo dýňový se sýrem eidamem) a celošpaldové koláče z BIO celozrnné mouky a špaldového kvasu, bez bílé mouky a bez droždí (s tvarohem, s mákem, s povidly a s meruńkami).

Čerstvě lisované šťávy (stánek č.28) tento rok chystají sezónní novinky, zařadí i exotické druhy ovoce, na prvním trhu se můžete těšit na příchuť papáji.

Dhaba Beas je vegetariánskou restaurací, která vychází z tradiční indické kuchyně. Na "Kulaťáku" se mohou zákazníci těšit na samozy (kořeněná bromborová směs v křehkém těstě), jarní závitky, menu skládající se z basmati rýže, zeleninového curry, luštěninové směsi a sladké halvy přelité vanilkou. Dále nabídnou mangové a jahodové lassí. Najdete ji ve stánku č.51.

Klíčky alfalfy, brokolice, ředkvičky, červeného zelí najdete u Happy Eat (stánek č.52). Nebude chybět ani naklíčená červená čočka a různé mixy klíčků. Mají certifikát BIO, obsahují enzymy, minerály i vitamíny.

Pasta Fidli (stánek č.66) nabídnou kvalitní čerstvé těstoviny, na jejichž výrobě se podílejí lidé se zdravotním postižením ze sdružení Náruč. 

Jatky Bojmany (stánek č.8) přivezou jarní kuřátka, kachny, kouhouty a krůtí maso.

Honzíkovy koláče (stánek č. 44) budou mít různé druhy frgálů.

Sušená zelenina (stánek č.45) - sušená cibule, pórek, kopr, petržel, kořenová zelenina a další).

Také oblíbená Zefa opět přijede na Kulaťák.

 



Pořádá:
Ve spolupráci s:
Partneři kulaťáku:
Partneři sdružení:
verbalni-logo kudyznudy_logo

© 2012 Farmářské trhy, z.s. – organizátor Farmářských trhů na Kulaťáku | Design by Plechárna | Developed by Hanyes