Novinky na Kulaťáku 17. listopadu 2012


 

Tento týden se s novinkami doslova roztrhl pytel. Tuto sobotu přivítáme na Kulaťáku nové zelináře, farmáře s kozími sýry a o vaše chuťové buňky se postarají gastro kouzelníci z vyhlášeného pražského bistra, znovu pro vás budeme mít sushi a u našich francouzských vinařů budete moct ochutnat letošní Beaulejaus…
Nu je na co se těšit, takže v sobotu na viděnou.

 

Rybnikářství Pohořelice – stánek č. 7

Tuto sobotu si budete moct, pro velký úspěch, znovu pochutnat na sushi, které pro vás stejně jako na trhu 6. 10. připraví šéfkuchař Marek Hora, který působil ve více japonských restauracích v Praze a Japonsku. Spolupracuje například i s Pražským kulinářským institutem, který je partnerem trhů. 

Zelenina Havrda / Syrovín – stánek č. 38

Z jižních moravských svahů přijede na Kulaťák pan Havrda se svou nabídkou pozdní zeleniny, která podle jeho slov tam u nich roste krapet déle než u nás v okolí Prahy J

Kozí farma Do-Ra / Ratibořice – stánek č. 47

Tradiční zpracovatel kozího mléka a výrobce kozích produktů se poprvé představí na Kulaťáku.

Bistro 8 / Praha – stánek č. 53

Dnes již vyhlášené bistro z Prahy 7 vám předvede něco ze svého umění a zaplní vaše žaludky kvalitními pokrmy.

Antoine Philippe "Vins et Champagnes"/ Francie – stánek č. 81

Naši francouzští vinaři přivezou první plody letošní sezóny. Budeme mít tedy možnost ochutnat první letošní Beaulejaus.

 



Pořádá:
Ve spolupráci s:
Partneři kulaťáku:
Partneři sdružení:
verbalni-logo kudyznudy_logo

© 2012 Farmářské trhy, z.s. – organizátor Farmářských trhů na Kulaťáku | Design by Plechárna | Developed by Hanyes