Pekárna Praktika

„Základem našeho chleba je bio pšeničná mouka mletá na kameni. V každém chlebu se snažíme namíchat mouky tak, aby vždy byla vystižena co nejlépe charakteristika jednoho typu zrna. A aby střídka, kůrka a textura byly v harmonii. Níže jsou uvedeny naše základní pecny, jinak se chleba zásadně nepravidelně mění podle toho co je dostupno, takže můžete zkoušet stále něco jiného.“
Žitno-pšeničný chléb
BIO PŠENIČNÁ MOUKA 66,67%
BIO ŽITNÁ MOUKA 33,33%
FILTROVANÁ VODA
KVÁSEK
BIO SŮL
CHARAKTERISTIKA:
Jablečná, ovocná chuť žita. Přirozeně o trošku kyselejší než ostatní chleby.
Střida má povětšinou menší bubliny než naše ostatní chleby.
Pohankovo-pšeničný chléb
POHANKA 11,11%
BIO CZ PŠENIČNÁ MOUKA 89,89%
BIO CZ POHANKOVÁ MOUKA 11,11%
FILTROVANÁ VODA
KVÁSEK=voda+mouka
BIO SŮL
CHARAKTERISTIKA:
Chuť jest zemitá a příjemně mléčná.
Velké bubliny ve střídě.
Pudinkový charakter střídy.
Špaldovo-pšeničný chléb
ŠPALDA 33,33%
BIO CZ PŠENIČNÁ MOUKA 66,67%
BIO CZ ŠPALDOVÁ MOUKA 33,33%
FILTROVANÁ VODA
KVÁSEK=voda+mouka
BIO SŮL
CHARAKTERISTIKA:
Svěží, ořechová chuť fialové barvy.
Tmavější střída.
Středně velké bubliny.
Kategorie produktů:

Fotogalerie:
