Novinky na trhu 1.9.2018
V sobotu se můžete těšit na Café Záhorský. Je to dejvická rodinná kavárna-bistro orientující se především na snídaně z vajec a víkendové brunche. Vejce Benedict, anglická snídaně, snídaňový burger s omeletou McZáhorák, avokádové chlebíčky s pošírovanými vejci, míchaná vejce s různými ingrediencemi jsou naše nejprodávanější snídaně. Vejce používají zásadně česká a pouze z podestýlky od pana Dvořáka z Hodkoviček.
Menu budou mít následující:
McZáhorák - snídaňový burger se slaninou, rajčetem, salátem, čedarem a omeletou
Toast s avokádem, polníčkem, cherry rajčátky a volským okem
Toast s pikantními fazolemi opečenou britskou slaninou a volským vokem
Velká omeleta s čedarem, slaninou, žampiony a cherry rajčátky
Ranní česnečka s vejcem a čedarem
Další novinkou budou rybí karbanátky od Helenky. V nabídce má karbanátky z makrely a hejka.
Rybí karbanátky z makrely jsou výrazně aromatické, mastnější a měkčí na skus. Samotná makrela má typickou a nezaměnitelně zřetelnou rybí chuť a její maso je velmi šťavnaté, a taky bohaté na omega-3 mastné kyseliny. Rybí karbanátky z makrely jsou výtečné pro milovníky chuťově výrazných rybích pokrmů.
Karbanátky z hejka, který je dietním masem s nízkým obsahem tuku. Hejk se vyznačuje lahodnou chutí a jemností. Chuťově méně aromatický než většina rybího masa. Hodí se tudíž skvěle pro ty, kdo třeba i ryby běžně nejí. Karbanátky jsou téměř bez rybího aroma. Jsou tužší na skus a krásně drží svůj karbanátkový tvar.