Novinky na prvním trhu v sezóně 2019
Menší rodinná firma Latteria di Antonio navazuje na rodinnou tradici v Itálii, jenž se zabývá výrobou mléčných produktů a italských delikates.
V Čechách vlastní soukromou mlékárnu, kde si sami zpracovávají mléko a vyrábí
Sýrer Morava
Naše sýry vyrábíme výhradně z čerstvého ještě teplého 100% neodstředěného kravského mléka, čímž jsou sýry plné smetany, nezaměnitelné chuti a na trhu zatím v nepoznané kvalitě.
Sýrové nitě,
Lahodné a plné smetany. Sýr, který vyrábíme z teplého, 100 % neodstředěného a nepasterovaného mléka, čímž v něm zachováme jak veškeré živiny v nezměněné podobě, tak i bakterie, vitamíny a tělu prospěšné minerální látky a enzymy čerstvého mléka. Všechny tyhle látky jsou tolik potřebné pro výrobu kvalitního sýru, což následně naším sýrovým nitím dodává jejích velice lahodnou a v tomto segmentu na trhu zatím nepoznanou chuť.
Kavkazský sýr,
Podle starodávné adygejské receptury vyrábíme v naší sýrárně rovněž tradiční Kavkazský sýr. Pro jeho výrobu opět používáme výhradně teplé, 100% neodstředěné a nepasterované mléko. Tento sýr je charakteristický jeho vysokou nutriční kvalitou. Přidaná hodnota spočívá při grilováni na plátky nakrájeného sýru, kdy se plátky neroztečou a zůstanou v původní konzistenci.
Indické bistro
Ve spolupráci s indickými kuchaři provozuji necelé dva roky indický fastfood, na který zde chceme navázat.
Menu Argumentu pro první trhy
0,4l Kukuřičný krém s green curry
100g Hovězí burger se slaninou a cheddarem
200g Double hovězí burger se slaninou a cheddarem
0,5l Ginger lemonade