Medový bůček na černém pivu s rybízem


 

 

 

 

 

Medový bůček na černém pivu s rybízem

  • 800g      libového bůčky s kůží bez kostí
  • 100g      medu
  • 100g      rybízu
  • Sůl, kmín, pepř, česnek
  • 200 ml   černého piva
  1. ostrým nožem nařežeme kůži na mase na malé kostičky, smícháme sůl, kmín, česnek a pepř a vetřeme do masa,
  2. maso naporcujeme na 200g kostky a uložíme do pekáče
  3. smícháme med, rybíz a pivo a zalijeme touto směsí maso.
  4. Troubu dáme na 130° a pečeme cca 3 hodiny.
  5. Nejlepší je bůček po upečené nechat v nálevu přes noc, druhý den ohříváme opět v sosu nebo můžeme bůček podávat i studený


Pořádá:
Ve spolupráci s:
Partneři kulaťáku:
Partneři sdružení:
verbalni-logo kudyznudy_logo

© 2012 Farmářské trhy, z.s. – organizátor Farmářských trhů na Kulaťáku | Design by Plechárna | Developed by Hanyes