Novinky na trhu 2.4.


Pekárna Praktika

Základem našeho chleba je bio pšeničná mouka mletá na kameni. V každém chlebu se snažíme namíchat mouky tak, aby vždy byla vystižena co nejlépe charakteristika jednoho typu zrna. A aby střídka, kůrka a textura byly v harmonii. Níže jsou uvedeny naše základní pecny, jinak se chleba zásadně nepravidelně mění podle toho co je dostupno, takže můžete zkoušet stále něco jiného.

Žitno-pšeničný chléb

BIO PŠENIČNÁ MOUKA 66,67%

BIO ŽITNÁ MOUKA 33,33%

FILTROVANÁ VODA

KVÁSEK

BIO SŮL

CHARAKTERISTIKA:

Jablečná, ovocná chuť žita. Přirozeně o trošku kyselejší než ostatní chleby.

Střida má povětšinou menší bubliny než naše ostatní chleby.

 

Pohankovo-pšeničný chléb

POHANKA 11,11%

BIO CZ PŠENIČNÁ MOUKA 89,89%

BIO CZ POHANKOVÁ MOUKA 11,11%

FILTROVANÁ VODA

KVÁSEK=voda+mouka

BIO SŮL

CHARAKTERISTIKA:

Chuť jest zemitá a příjemně mléčná.

Velké bubliny ve střídě.

Pudinkový charakter střídy.

 

Špaldovo-pšeničný chléb

ŠPALDA 33,33%

BIO CZ PŠENIČNÁ MOUKA 66,67%

BIO CZ ŠPALDOVÁ MOUKA 33,33%

FILTROVANÁ VODA

KVÁSEK=voda+mouka

BIO SŮL

CHARAKTERISTIKA:

Svěží, ořechová chuť fialové barvy.

Tmavější střída.

Středně velké bubliny.

 

Pštrosí farma ze Židovic u Roudnice nad Labem přveze pštrosí maso, klobásy a uzené.

Kubelinky

Ručně dělané sušenky:

1. sušenky kakao-pomeranč

2. sušenky ovesné vločky-med

3. sušenky máslové

4. sušenky čokoláda-brusinky

5. sušenky bezlepkové - NOVINKA, nemáme ještě jejich fotografii

6. cookies - ovesné vločky a rozinky

7. cookies s arašídovým máslem.

 

Březová míza

Léčivá míza z břízy, která se stáčí v lesích na Šumavě 2x denně, pouze 14 dní v roce.

 



Pořádá:
Ve spolupráci s:
Partneři kulaťáku:
Partneři sdružení:
verbalni-logo kudyznudy_logo

© 2012 Farmářské trhy, z.s. – organizátor Farmářských trhů na Kulaťáku | Design by Plechárna | Developed by Hanyes