Novinky na trhu 1.9.2018


V sobotu se můžete těšit na Café Záhorský. Je to dejvická rodinná kavárna-bistro orientující se především na snídaně z vajec a víkendové brunche. Vejce Benedict, anglická snídaně, snídaňový burger s omeletou McZáhorák, avokádové chlebíčky s pošírovanými vejci, míchaná vejce s různými ingrediencemi jsou naše nejprodávanější snídaně. Vejce používají zásadně česká a pouze z podestýlky od pana Dvořáka z Hodkoviček.

Menu budou mít následující:

McZáhorák - snídaňový burger se slaninou, rajčetem, salátem, čedarem a omeletou

Toast s avokádem, polníčkem, cherry rajčátky a volským okem

Toast s pikantními fazolemi opečenou britskou slaninou a volským vokem

Velká omeleta s čedarem, slaninou, žampiony a cherry rajčátky

 

Ranní česnečka s vejcem a čedarem

 

 

Další novinkou budou rybí karbanátky od Helenky. V nabídce má karbanátky z makrely a hejka.

Rybí karbanátky z makrely jsou výrazně aromatické, mastnější a měkčí na skus. Samotná makrela má typickou a nezaměnitelně zřetelnou rybí chuť a její maso je velmi šťavnaté, a taky bohaté na omega-3 mastné kyseliny. Rybí karbanátky z makrely jsou výtečné pro milovníky chuťově výrazných rybích pokrmů.

Karbanátky z hejka, který je dietním masem s nízkým obsahem tuku. Hejk se vyznačuje lahodnou chutí a jemností. Chuťově méně aromatický než většina rybího masa. Hodí se tudíž skvěle pro ty, kdo třeba i ryby běžně nejí. Karbanátky jsou téměř bez rybího aroma. Jsou tužší na skus a krásně drží svůj karbanátkový tvar.

 

 



Pořádá:
Ve spolupráci s:
Partneři kulaťáku:
Partneři sdružení:
verbalni-logo kudyznudy_logo

© 2012 Farmářské trhy, z.s. – organizátor Farmářských trhů na Kulaťáku | Design by Plechárna | Developed by Hanyes